• Dr. Herpy

Bell Schedule

Note: There will be no homeroom for the first semester.
Block
Time
Length
One
7:45 – 9:10
83 minutes
Two
9:16 – 10:39
83 minutes
3A
10:45 – 11:10
25 minutes
3B
11:15 – 11:40
25 minutes
3C
11:45 – 12:10
25 minutes
3D
12:15 – 12:40
25 minutes
Four
12:46 – 2:09*
83 minutes
* End of the day dismissal will be staggered by assigned classrooms starting at 2:09